Exhibition in Dubai 2015

Рекламации

  1. Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия https://nakova.victorytravel.eu/ и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.
  2. Ако желаете да върнете стоки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на E-mail: victory_ltd@abv.bg
  3. Изпратете ни вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.
  4. Непосредствено след получаване на вашето запитване, ние ще потвърдим на вашият имейл и/или по телефона.
  5. Следвайте процедурата и инструкциите по-долу.
  6. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  7. Ако желаете възстановяване на сумата, ще Ви се изплати стойността на върнатите продукти по банков път. Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим продуктите.
  8. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи са за наша сметка.
  9. При всички останали случаи, ние приспадаме от дължимата Ви сума, разход в размер на 1 куриерска услуга (за взимане на продуктите от вас) на стойност равна на цената за доставка до вашето населено място.
  10.  Връщането на стоката става с куриерска фирма до посечения адрес на Бланката за връщане в получената поръчка.

Процедурата по връщане е следната:

1. Попълвате онлайн формата Заявка за връщане на поръчка на сайта, ние ще ви потврдим писменно. Въведете данните на банковата си сметка.
2. Попълвате Бланка за връщане на артикул и я изпращате заедно с артикулите на посочения в бланката адрес с куриерска фирма.
•   Ако стоката е с фабричен дефект, стойността й се възстановява на клиента.
•   Ако закупената стоката не съответства на Вашия размер или не ви удовлетворява, транспортните разходи се заплащат от страна на клиента.
•   Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид:
да не са носени, прани, гладени, зацапани и с неприятна миризма,

с оригинална опаковка и етикет.

Връщания, направени по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ.

Бланка за връщане

Бланка-за-връщане-на-артикул Изтегляне

Заявка за връщане на поръчка